Наши контакти:+380955075999
leshoz.org@gmail.com 

                                  

Рецепт приготування свинини барбекю

Рецепт приготування свинини барбекю в дров'яному вогні.

 

Приготуйтеся побалувати свої смакові рецептори пікантним смаком свинини барбекю, приготованої на дровах до досконалості. Дотримуйтесь нашого простого рецепту і станьте майстром барбекю на своєму задньому дворі!

 

- Свиняча лопатка або свинячі реберця

- Натирка для барбекю (магазинна або домашня)

- Соус барбекю (за бажанням)

- Дрова або тріски (гікорі, дуб, яблуня або вишня)

1. Розігрійте дров'яний гриль до температури 225-250°F (107-121°C), використовуючи дрова або тріску, яким ви віддаєте перевагу, для отримання справжнього копченого смаку.

2. Підготуйте свинину, обрізавши зайвий жир і рясно намазавши м'ясо натиркою для барбекю. Обов'язково втирайте натирку у свинину для максимального проникнення аромату.

3. Коли гриль нагріється до потрібної температури, покладіть свинину прямо на решітку, по можливості розташувавши її подалі від прямого полум'я, щоб уникнути підгоряння.

4. Закрийте кришку гриля і залиште свинину готуватися на повільному вогні впродовж кількох годин, залежно від розміру і товщини м'яса. Прагніть до того, щоб внутрішня температура свинячої лопатки становила приблизно 195-205°F (90-96°C) або поки м'ясо не стане ніжним і не буде легко розсовуватися виделкою.

 

5. Періодично перевіряйте температуру гриля і в міру необхідності додавайте тріску, щоб підтримувати постійний рівень диму.

6. В останню годину приготування свинину можна полити соусом барбекю, за бажанням, для карамелізації та подальшого посилення смаку.

7. Коли свинина досягне бажаного ступеня ніжності й утворить гарну скоринку зовні, акуратно зніміть її з гриля та перекладіть на обробну дошку.

8. Дайте свинині відпочити протягом кількох хвилин, щоб соки розподілилися, а потім наріжте або розберіть її на частини для подачі.

 

9. Подавайте свинину барбекю, приготовану на дровах, гарячою з гриля з улюбленими гарнірами та соусами барбекю - це справді незабутня страва на свіжому повітрі.

 

За допомогою цього простого у виконанні рецепта ви зможете передати всю сутність справжнього барбекю на дровах і вразити своїх гостей ніжною, апетитною свининою, приготованою до досконалості на відкритому вогні. Приготуйтеся до того, щоб підняти рівень приготування страв на грилі та на відкритому повітрі й стати героєм барбекю у своєму районі!"